Permanente Make up

Afspraak maken

SWISS COLOR

In onze PMU salon wordt gewerkt met Swiss Color, een Zwitsers merk voor permanente make-up dat veel aandacht besteedt aan veiligheid, research en ondersteuning. De Swiss Color pigmenten zijn ijzeroxide vrij en ook vrij van PAA’s en PAKS. We vertellen je hier graag wat meer over.

IJZEROXIDES

IJzeroxides zijn metalen die ervoor kunnen gaan zorgen dat de pigmentkleur na de behandeling door oxidatie rood verkleur. De pigmenten van Swiss Color zijn vrij van ijzeroxides en zware metalen, wat betekent dat deze mooier van kleur blijven, langer blijven zitten en ook minder wondjes veroorzaken. Ook zink en kobalt zijn niet aan de pigmenten van Swiss Color toegevoegd. Dit zijn afsluitende en giftige stoffen.

Swiss Color werkt met natuurlijke pigmenten en denkt hierbij mee met de mens en natuur. De pigmenten zijn hierom proefdiervrij. Vegan proof dus! De pigmenten en apparatuur van Swiss Color zijn ook vrij van conserveermiddelen en allergie verwekkers. Daarbij zijn de pigmenten voorzien van een hoge pigment concentratie en getest door verschillende geaccrediteerde laboratoria.

POWDERBROWS

FULL LIPS

Bij deze techniek wordt er een zachte ‘schaduw’ achter je wenkbrauwhaartjes gepigmenteerd. We bouwen de schaduw op van licht naar donker, vanaf de aanzet tot het staartje van de wenkbrauw. Dit resulteert in mooie strakke en volle wenkbrauwen. Dankzij het poedereffect lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder/potlood hebt ingekleurd.

Bij deze behandeling worden de lippen volledig ingekleurd in een kleur naar keuze. Dit kan met of zonder een duidelijke lipliner. De full lips behandeling is ideaal wanneer je lippen hebt met weinig kleur of wanneer er veel oneffenheden gecorrigeerd moeten worden.

EYELINER INCLUSIEF INFRALASH (BOVEN, ONDER OF BOVEN EN ONDER)

INFRALASH

Deze behandeling is perfect voor vrouwen die elke dag zelf eyeliner aanbrengen. Een permanente eyeliner geeft je een frisse blik, net als de eyeliner die je zelf aanbrengt. Je kunt ervoor kiezen om de eyeliner in een wing te laten eindigen. De eyeliner is maximaal 2 mm breed. Voor een bredere eyeliner geldt een meerprijs.

Bij deze behandeling wordt er voorzichtig een subtiel lijntje tussen en net boven de wimperrand geplaatst. De wimperrand lijkt hierdoor voller. Infralash is niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. De infralash behandeling is ook erg geschikt voor heren!

Do you like to have still have eyebrows when you was your make up off?