Kapsalon

Kapsalon

Afspraak maken

Welkom bij onze " groene duurzame" kapsalon , waar vakmanschap en passie samenkomen voor een unieke haarbeleving! Onze kapsalon, gevestigd in Apeldoorn, wordt gekenmerkt door een team van ervaren en professionele haarstylistes, die stuk voor stuk beschikken over jarenlange expertise.Waarom wij?

Wij zijn professionals in knippen van krullen en kleuren met planten en mineralen.

Wist jij dat je bij ons ook terecht kunt bij gezondheidsklachten betreffende je hoofdhuid.

Wist je dat stress en leefstijl invloed heeft op vitaliteit en dus ook op de kwaliteit van je haar?

Wij helpen je graag om jou haar en hoofdhuid gezond te maken.


Ons team van haarstylistes is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun uitgebreide ervaring in de kappersbranche. We streven ernaar om de nieuwste trends te omarmen en innovatieve technieken toe te passen, zodat jij altijd met een trendy en eigentijdse look de deur uitgaat.
Typisch Mooi:

Eerlijk Advies:Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom bieden we eerlijk advies op maat, afgestemd op jouw wensen en persoonlijke stijl. Samen creëren we een look die perfect bij jou past.


Specialiteiten: Onze kapsalon excelleert in diverse specialiteiten, waaronder krullen knippen, professioneel haarfohnen voor dat Beyoncé-waardige glamourresultaat, en het zetten van prachtige balayage en highlights.


We streven ernaar om elke klant te laten stralen met een unieke en persoonlijke touch.
Stap binnen bij Mooi onder een Kap en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, natuurlijke producten, en persoonlijke aandacht. Jouw tevredenheid is onze missie!