Kapsalon

Kapsalon

Afspraak maken

Welkom bij onze " groene duurzame" kapsalon , waar vakmanschap en passie samenkomen voor een unieke haarbeleving! Onze kapsalon, gevestigd in Apeldoorn, wordt gekenmerkt door een team van ervaren en professionele haarstylistes, die stuk voor stuk beschikken over jarenlange expertise.Waarom wij?


Ons team van haarstylistes is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun uitgebreide ervaring in de kappersbranche. We streven ernaar om de nieuwste trends te omarmen en innovatieve technieken toe te passen, zodat jij altijd met een trendy en eigentijdse look de deur uitgaat.

Natuurlijke Schoonheid met Rodolph en Co: Bij Mooi onder een Kap geloven we in de kracht van natuurlijke producten. Daarom werken we met de hoogwaardige producten van Rodolph en Co. Deze producten, gebaseerd op minerale en plantenkleuring, versterken niet alleen je natuurlijke schoonheid maar zijn ook vriendelijk voor het milieu.


Typisch Mooi:

Eerlijk Advies:Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom bieden we eerlijk advies op maat, afgestemd op jouw wensen en persoonlijke stijl. Samen creëren we een look die perfect bij jou past.


Specialiteiten: Onze kapsalon excelleert in diverse specialiteiten, waaronder krullen knippen, professioneel haarfohnen voor dat Beyoncé-waardige glamourresultaat, en het zetten van prachtige balayage en highlights.


We streven ernaar om elke klant te laten stralen met een unieke en persoonlijke touch.
Stap binnen bij Mooi onder een Kap en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, natuurlijke producten, en persoonlijke aandacht. Jouw tevredenheid is onze missie!