Afspraak maken

Extensions

Confidence is the best

 hairstyle.

Bij Mooi Onder Een Kap geloven we dat zelfvertrouwen de beste haarstijl is.” Deze woorden resoneren diep in onze aanpak, waar we overtuigd zijn dat een volle, glanzende haardos niet alleen je uiterlijk verandert, maar ook je zelfvertrouwen een impuls geeft. Voor velen is het hebben van prachtige, weelderige lokken een droom. Met de extension of hairweaves van Mooi wordt deze droom in slechts in een paar uur werkelijkheid.

Geef Jouw Zelfvertrouwen een Boost met Hairweaves en Extensions van Mooi.

Revolutionaire Haarweave-technieken

Bij Mooi Onder Een Kap introduceren we je graag in de wereld van revolutionaire Hairweave-technieken. Onze haarweaves hebben een handgeknoopte inzetrand die zo dun is dat deze vrijwel onzichtbaar is. Dit resulteert in een natuurlijke uitstraling die niet te onderscheiden is van je eigen haar. We passen methoden toe zoals vlecht-, microring- en invisible-technieken, waarbij we bewust afzien van het gebruik van chemische producten.

 

Perfecte Aanpassing en Kleurenmatch

Onze expertise reikt verder dan alleen het plaatsen van hairweaves. We zorgen ervoor dat de kleur van je hairweave perfect past bij je eigen haarkleur. Door verschillende kleuren te gebruiken, bereiken we een naadloze overgang tussen je eigen haar en de hairweave. Ook bieden we hairweaves in balayage- en rootshadowkleuren aan, zodat er voor iedereen een perfecte match is.

Veel dames zijn wax extensions gewend; wij werken niet (meer) met deze methode omdat de extensions met hitte en lijm in je haar worden bevestigd en met chemicaliën weer worden verwijderd. Zoals je zult begrijpen is zowel het aanbrengen als het verwijderen een aanslag op je haar! Ook werken we niet met microring extensions; deze ringen zijn erg groot; daarmee zie en voel je ze zitten. Verder glijden microring extensions snel uit. Nanoringen zijn 75% kleiner dan microringen, waardoor je ze veel minder ziet en voelt. Daarbij zetten we ze vast met een ijzeren ringetje met siliconen binnenkant ter bescherming van je haar.

We werken met de virgin lijn van het merk Luxury Gold; deze extensions blijven zijdezacht en zijn meerdere keren her te gebruiken.

De nanoring extensions blijven afhankelijk van de conditie van je haar 2-3 maanden goed zitten. Je eigen haar groeit en daarom groeien de ringen en de bevestiging van de extensions mee naar beneden. Na ongeveer 2-3 maanden moet je ze uithalen en nieuwe plaatsen of omhoog laten plaatsen. Je haar wordt klitvrij gemaakt en gecontroleerd, hetzelfde haar weer opnieuw geplaatst en vervolgens weer in model gesneden.

Niet schadelijk

Nano ring extensions zijn niet schadelijk voor je eigen haar, mits ze professioneel geplaatst en verwijderd worden. Onze ervaring is dat je eigen haar juist beter, voller en sterker wordt van het dragen van extensions en we hebben ook tientallen foto’s waarop je kunt zien dat het eigen haar na het dragen van onze extensions alleen maar beter is geworden!