Afspraak maken

Haarwerken

Haarwerken:

Het aanschaffen van een haarwerk of haarstuk is vaak een emotionele gebeurtenis, daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Ben je door omstandigheden niet in staat onze haarboutique te bezoeken, dan komen wij bij je aan huis of in het ziekenhuis. Dit gebeurt dan wel buiten onze reguliere openingstijden.In een oriënterend gesprek gaan we samen met je kijken welk haarwerk het beste bij je uiterlijk past. Je krijgt een duidelijke uitleg over hoe alles in zijn werk gaat. Het haarwerk wordt aan je persoonlijheid en wensen aangepast. Wij zorgen er ook voor dat je vertrouwd raakt met het op- en afzetten, wassen en onderhouden van uw haarwerk.Je kunt bij ons een haarwerk kostenloos reserveren als we tijdig afspreken. Je kan voordat je een behandeling moet ondergaan waardoor haaruitval ontstaat, een haarwerk uitzoeken. Vindt er geen haaruitval plaats, waardoor het haarwerk niet meer nodig is, ben je niet tot aanschaf verplicht.

Bij aflevering van elk haarwerk ontvang je van ons een gratis onderhoudset, bestaande uit shampoo, balsem en een wasvoorschrift. Uiteraard zullen wij zeer discreet met je informatie omgaan. Tevens verzorgen wij de vergoedingen met alle zorgverzekeraars zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Belangrijk om te weten:

Intakegesprek kan binnen 5 werkdagen plaatsvinden. 

Intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. 

We zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur en daarnaast alleen op afspraak (altijd privacy gewaarborgd), eventueel huisbezoek in overleg altijd mogelijk.

Ook ziekenhuis bezoek is mogelijk binnen straal van 30 km.

Je kan ook terecht voor onderhoud / reparaties aan het haarwerk maar ook voor nazorg van uw haarwerk.
 
Vakantie waarneming door M. Vallinga op het zelfde telefoonnummer.

Kort samengevat:Neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Als u niet in staat bent om naar ons toe te komen, komen wij graag bij je thuis of in het ziekenhuis langs.
• Je hebt een machtigings- of verwijsbrief nodig voor een haarstuk, die je kan verkrijgen via een specialist of huisarts.
• Samen bespreken we je wensen, en als je wilt, kan je altijd iemand meenemen voor ondersteuning.
• Je kan het haarwerk passen en wij zorgen voor de juiste maatvoering. Indien nodig, plannen we graag vervolgafspraken.
• We kijken samen naar je zorgverzekering en de vergoeding die zij bieden. In de meeste gevallen wordt ongeveer 80% vergoed. Samen bespreken we de uiteindelijke kosten. 


Voor meer info