Schoonheidsalon

Afspraak maken

Schoonheidsalon

Schoonheidsalon:

Bij Mooi Onder Een Kap geloven we in de kunst van ware schoonheid en ontspanning. Laat de wereld achter je en stap binnen in een oase van rust, waar we je meenemen op een reis van verjonging en welzijn.

Gezichtsbehandelingen die Stralen:

Ervaar onze opmaat gemaakte face treatments, ontworpen om je huid te laten stralen en je natuurlijke schoonheid te accentueren. Van diepgaande reinigingen tot verjongende massages, we hebben voor ieder wat wils.Gezichtsbehandelingen:

De Glow & Go Glow and Go (30min):

De Glow and Go is een behandeling waarbij we in korte tijd, bijvoorbeeld tijdens de inwerktijd van je kleuring in de kapsalon, je huid een boost geven. We beginnen met het reinigen van je huid gevolgd door een fijn scrubritueel om alle dode huidcellen te verwijderen. Daarna brengen we een glow masker aan dat zorgt voor extra zuurstof in de huid. Voilà, daar is je glow! En GO.. weer verder met je dag!

De Fresh start :

Leuk dat je bij ons voor de eerste keer een behandeling hebt ingepland! We beginnen met een intakegesprek over je huid, wensen en verwachtingen. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we bepalen of we aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen.

Daarna maak je kennis met mijn behandelwijzen en producten. We zullen je huid een korte reinigingsmassage geven, een scrubritueel uitvoeren en ik besteed een wat kortere tijd aan onzuiverheden. We sluiten af met een crème, en je gaat naar huis met jouw geadviseerde mini producten in een @home kitje.

De Beauty Boost ( 70 minuten)

70 minuten ontspanning in mijn salon.
Zoals bij elke behandeling begin ik met een welkomstritueel met etherische oliën, daarna starten we met mijn zelf ontworpen massage-reinigingsritueel. Aansluitend scrub ik je huid met korreltjes gemaakt van de schil van granaatappel. Vervolgens worden onzuiverheden verwijderd, en wordt er een masker aangebracht. We sluiten de behandeling af met een passende cremé. Na de behandeling was en droog ik even je haar zodat je " cremé vrij de salon kan verlaten.

De Facelift ( Anti aging behandeling 90 minuten)
Oké, let’s go! We gaan beginnen met een reinigend massageritueel. Elke behandeling is anders, dus afhankelijk van jouw behoeften pas ik verschillende massagetechnieken toe, zoals huidrollages of het gebruik van een gua sha steen om je afvalstoffen af te voeren.

Daarna volgt een peelingbehandeling die de celvernieuwing stimuleert, perfect voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Uiteraard worden onzuiverheden ook verwijderd tijdens deze behandeling. Vervolgens gaan we over naar onze speciale liftende massagemaskertechniek! Dit is een unieke behandeling waarbij we een liftende handtechniek toepassen. Het resultaat? Een facelift-effect, maar dan zonder botox of fillers.Na de behandeling was en droog ik even je haar zodat je " cremé vrij de salon kan verlaten.

placeholder image

Liefde en zelfzorg zijn de mooiste accessoires die je kunt dragen.