Ons Mooi Team


Welkom bij "Mooi onder een kap" waar passie, ervaring en een persoonlijke aanpak samenkomen in een hecht team van zelfstandige ondernemers. Wij geloven in de kracht van kleinschaligheid en bundelen onze expertise om jou de best mogelijke service te bieden. Ons team staat met passie en veel ervaring klaar. Bij "Mooi onder een kap" ben je meer dan een klant.

Sharona

Huidmanager

Ik ben Sharona, skinmanager bij Mooi. In mijn vrije tijd vind je me op de yogamat of met een goed glas wijn op de dansvloer. Maar nu terug naar Mooi, waar ik met veel passie werk. Wat ik jou wil bieden? Een ervaring van totale ontspanning. Maar dat is niet alles – ik ben niet alleen een toegewijde professional, maar ook een echte beauty lover. Ik ga helemaal op in de wereld van etherische oliën, kaarsen, dekentjes en natuurlijk beautyproducten. Van gezichtsbehandelingen die je laten stralen tot ontspannende massages die stress doen verdwijnen.

Atine

Haarstylist

Hoi, ik ben Atine en ongeveer 30 jaar geleden begonnen in dit mooie vak.

Van een grote eigen salon naar een steeds iets kleinere. Waarom?  Om me meer te focussen op het vak zelf en op mijn klanten.

Vanwege gezondheidsklachten heb ik 2 jaar geleden de keus gemaakt om haar en huidvriendelijk te gaan werken. In de salon kleuren wij het haar uitsluitend met ecologische producten. Deze gaan niet je bloedbaan in, en een voordeel is dat je kleur veel langer mooi blijft dus beter voor jou en voor mij.

Ook de producten zijn haar en huidvriendelijk ( ecologisch).

Ik heb me ook gespecialiseerd in extensions en hairwaves, super gaaf als je net wat meer of langer haar wilt.

Kortom, het vak blijft heerlijk en wordt steeds meer verbetert voor haar,huid en milieu. 

 

Daniëlle

Haarstylist

Ik ben al jaren kapster en sinds een aantal jaar haarwerkspecialist. Deze combinatie in het kappersvak vind ik geweldig.

Als je een haarziekte hebt, kan ik een haarwerk helemaal op maat laten maken.

Controleer uw zorgverzekering en dan kunnen we een deel declareren.

Het sociale en het verzorgen van mooie kapsels of het nou geknipt & gekleurd daar kan je lekker voor bij mij terecht.

Wie weet tot snel, ik ben er dinsdag en woensdag of dinsdag en vrijdag.


Esther

Wil je het mooiste uit jezelf halen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als Imagostylist help ik je met je kleur, stijl en garderobe. Om jezelf meer kleur te geven en van je garderobe je eigen stijl te maken.

Dit kan in de vorm van een arrangement, workshop en coachingtraject.

Meer weten? Plan een kennismakingshalf uurtje en geef ik je graag meer informatie.

Folkje

Haarstylist

Ik ben gespecialiseerd in kleuren. Vooral Bayalage. Een kleur personaliseren naar wat het allerbeste bij jou past daar hou ik van. Ik hou echt van dit vak en vindt het heerlijk om klanten in de watten te leggen en nog mooier te maken.

Diana

Permanente make-up stylist

Mij vind je elke vrijdag bij Mooi . Ik maak de mooiste wenkbrauwen, de strakste eyeliners en ingekleurde lippen. Ik werk met het merk Swisscolour, dit merk bevat geen ijzeroxide zodat bijvoorbeeld de inkt niet kan verkleuren. Het is belangrijk dat je mij minimaal 1 keer per jaar terug ziet om de behandeling bij te houden. . Plan een afspraak in zodat ik je meer over PMU kan vertellen.

Bij 'Mooi onder een kap' bundelen we passie, ervaring en een persoonlijke touch -

Afspraak maken