WE’RE LOOKING FOR A NEW TOP STYLIST!

Ben je toe aan een carrière boost? En wil je deel uitmaken van het team gerenommeerde haarstylisten van Mooi onder één kap? Dan zijn wij op zoek naar jou! Benieuwd naar de vacature Top Stylist? Lees dan hier verder.

SKILLS

Als Top Stylist verwachten wij van jou dat jij weet hoe jij de laatste trends kan vertalen naar technieken die resulteren in perfect op maat gemaakt haar.

Jij bent een ware gastvrouw/man voor onze gasten en weet hen op hun wenken te bedienen. Jij streeft naar absolute perfectie zowel in service als kwaliteit. Door alle kennis die jij de afgelopen jaren hebt opgedaan ben jij de aangewezen persoon om andere werknemers te begeleiden bij dagelijkse werkzaamheden, leert hen nieuwe technieken en weet technische vragen te beantwoorden. De functie van Top Stylist heeft een sterk commercieel element als het gaat om het adviseren over haarverzorging en het verkopen van behandelingen en artikelen.

WE OFFER

Mooi onder een kap biedt je een afwisselende functie in één van Nederlands meest toonaangevende salons. Eveneens krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als zelfstandig ondernemer op hoog niveau. Als Top Stylist krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen, en je creativiteit verder te ontplooien. Je komt te werken in een team van collega’s die stuk voor stuk tot de top in hun vakgebied behoren.

Zijn wij op zoek naar jou? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar administratie@mooiondereenkap.nl inclusief CV en foto.

Veel liefs,

Mooi onder één kap

MOOI ONDER ÉÉN KAP

Mooi is een creatief platform van ambitieuze collega’s met een zelfstandige creatieve visie.

De haarstylisten van Mooi creëren met hun haarconcepten a high well-being experience. Een scherp oog voor de individuele stijl van klanten gecombineerd met passie, technische vaardigheden en intensieve training aan de Wella Academy vormen samen de succesformule voor de mooiste hairdo’s. Met salon Mooi onder een kap als uitvalsbasis maken zij furore met een vooruitstrevende visie en de nieuwste technieken.

REQUIREMENTS

Wij zoeken getalenteerde TOP Stylisten die over een uitmuntende vakkennis beschikken en op de hoogte zijn van de laatste trends.

• Je hebt minimaal zeven jaar ervaring in het kappersvak en je bent 25 jaar of ouder.

• Daarbij ben je aantoonbaar actief in het verder ontwikkelen van je skills.

• Je bent in staat om op vriendelijke, efficiënte, gastvrije en persoonlijke wijze service te verlenen aan onze gasten.

• Je bent een flexibele persoonlijkheid die goed functioneert in een team.

• Je bent een echte colorexpert. In jouw functie ben je in staat om trends op het gebied van kleur te ontwikkelen *Stylisten die ruime ervaring hebben met het merk Wella hebben onze voorkeur.

• Je bent bereid om zelfstandig te werken als haarstylist. Daarom is het een pré dat jij de nodige ervaring zodat jij jouw klanten kan geven wat ze van je verwachten.