TOP STYLIST MOOI BIJ KIEVEEN

Ben je toe aan een carrière boost?

En wil je deel uitmaken van het team gerenommeerde haarstylisten van Mooi bij Kieveen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Benieuwd? Lees dan hier verder.

Bij Kieveen vind je verschillende toffe faciliteiten onder een dak.Je kan er je complete inrichting shoppen, er is dames-en kinderkleding te vinden, je kan er genieten van de heerlijke Italiaanse Delicatessen. Achter in de schuur is John’s Brocante en de Keuken Meyt te vinden. En wat is er nou fijner dan tijdens al dat shoppen lekker je haar te kunnen laten doen, je lekker te laten masseren en je nagels te lakken in de kleur van je nieuwe outfit. Dat kan dus! Bij Mooi bij Kieveen!

SKILLS

ALS TOP STYLIST VERWACHTEN WIJ VAN JOU DAT JIJ WEET HOE JIJ DE LAATSTE TRENDS KAN VERTALEN NAAR TECHNIEKEN DIE RESULTEREN IN PERFECT OP MAAT GEMAAKT HAAR.

Jij bent een ware gastvrouw/man voor onze gasten en weet hen op hun wenken te bedienen. Jij streeft naar absolute perfectie zowel in service als kwaliteit. Door alle kennis die jij de afgelopen jaren hebt opgedaan ben jij de aangewezen persoon om andere werknemers te begeleiden bij dagelijkse werkzaamheden, leert hen nieuwe technieken en weet technische vragen te beantwoorden. De functie van Top Stylist heeft een sterk commercieel element als het gaat om het adviseren over haarverzorging en het verkopen van behandelingen en artikelen.

WE OFFER

Mooi onder een kap biedt je een afwisselende functie in één van Nederlands meest toonaangevende salons. Eveneens krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als zelfstandig ondernemer op hoog niveau. Als Top Stylist krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen, en je creativiteit verder te ontplooien. Je komt te werken in een team van collega’s die stuk voor stuk tot de top in hun vakgebied behoren.

Zijn wij op zoek naar jou? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar administratie@mooiondereenkap.nl inclusief CV en foto.

Veel liefs,

Mooi bij Kieveen

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Esther via 055-5417679. Of stuur een e-mail naar administratie@mooiondereenkap.nl.

OP ZOEK NAAR

Om onze klanten lekker in de watten te kunnen leggen zijn wij met spoed op zoek naar een:

Allround Hairstyliste

en een

Allround Schoonheidsspecialiste

Jij bent een ware gastvrouw/man voor onze gasten en weet hen op hun wenken te bedienen. Jij streeft naar absolute perfectie zowel in service als kwaliteit.

Je hebt een sterk servicegerichte instelling
Je vindt het leuk om mensen te adviseren
Je bent representatief, sociaal, gemotiveerd en een doorzetter
Je bent zelfstandig, maar kunt ook denken en werken in teamverband
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsbesef

REQUIREMENTS

Wij zoeken getalenteerde TOP Stylisten die over een uitmuntende vakkennis beschikken en op de hoogte zijn van de laatste trends.

• Je hebt minimaal zeven jaar ervaring in het kappersvak en je bent 25 jaar of ouder.

• Daarbij ben je aantoonbaar actief in het verder ontwikkelen van je skills.

• Je bent in staat om op vriendelijke, efficiënte, gastvrije en persoonlijke wijze service te verlenen aan onze gasten.

• Je bent een flexibele persoonlijkheid die goed functioneert in een team.

• Je bent een echte colorexpert. In jouw functie ben je in staat om trends op het gebied van kleur te ontwikkelen *Stylisten die ruime ervaring hebben met het merk Wella hebben onze voorkeur.

• Je bent bereid om zelfstandig te werken als haarstylist. Daarom is het een pré dat jij de nodige ervaring zodat jij jouw klanten kan geven wat ze van je verwachten.