SPRAYTAN BEHANDELING

Snel en verantwoord een natuurlijk bruine teint. Het verzorgt en voedt de huid en de kleur wordt afgestemd op jouw huidtype!

Een spraytan behandeling is de manier om op een gezonde, snelle en veilige manier, zonder schadelijke UV straling van de zon of zonnebank, een bruine teint te krijgen. Hierdoor voorkom je het risico op huidkanker, huidverbranding, celveroudering en rimpels. Ideaal voor als je op vakantie gaat, een feestje hebt of gaat trouwen.

GA NAAR ONZE PRIJSLIJST VOOR ACTUELE PRIJZEN

SPRAYTAN BEHANDELING WAXEN

VOORBEREIDING OP DE BEHANDELING

Scrub de huid voor de behandeling, het liefst de avond voor de behandeling. Waxen en scheren kan tot 8 uur voor de behandeling. Gebruik geen body lotion, dagcreme of parfum op de dag van de behandeling. Verwijder eventueel je make-up voor de behandeling.

Na de spraytan behandeling
Draag donkere, comfortabele, losse kleding. Stel douchen, sporten en intensief transpireren uit tot 8 uur na de behandeling. Na het douchen dep je de huid rustig droog. Hydrateer je huid elke ochtend en avond. Scrub je huid pas nadat je tanning is vervaagd. Zonnen is geen probleem, gebruik hierbij wel een beschermende factor.