Vanaf de leeftijd van circa 25 jaar beginnen de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar te worden aan het huidoppervlak. Eerst verschijnen er fijne lijntjes en in de loop van de tijd worden rimpels en volume verlies zichtbaar.
Onze huid wordt door verschillende redenen ouder. Niet alle redenen kunnen worden vermeden of veranderd. Maar huidveroudering kan tot op zekere hoogte goed worden behandeld.
Voor een snel gewenst resultaat raden wij aan om 2x per jaar een kuur behandeling te boeken, in de maanden september tot en met april.

Tijdens een kuur ondergaat u een aantal weken lang 1 keer per week deze behandeling van 30 min. Bij de eerste behandeling wordt er een uitgebreide intake met u gedaan waaruit we samen een behandelplan opstellen.

Tijdens deze kuur wordt gewerkt met de productlijn Skin Regimen, hiermee krijgt de huid de gelegenheid om het huidweefsel te vernieuwen en te herstellen. Het resultaat? Een jeugdige en vitale uitstraling.

De gezichtsbehandeling wordt gestart met het welkomstritueel. De huid wordt gereinigd en middels bindweefselmassagetechnieken voorbereid op de intensieve fruitzuurpeeling. Door de huid los te rollen van het onderhuidbindweefsel en de doorbloeding intens te stimuleren, wordt de opname en werking van de fruitzuren geoptimaliseerd. Tijdens het inwerken van de fruitzuren ontvangt u een fijne arm en handmassage. Hierna wordt de huid hersteld en afgesloten met de afgestemde huidverbeteringsproducten van Skin Regimen.

Voor een optimaal resultaat en zichtbare huidverbetering adviseren wij een kuur van minimaal 4 behandelingen.

Prijzen:
Kuur van 4 keer                        €120,-
Kuur van 7 keer                        €200,-
Kuur van 10 keer                      €300.-

Los te boeken voor €37,50

Let op: deze behandeling is wegens de hoge concentratie fruitzuren niet geschikt tijdens de zwangerschap of voor vrouwen die borstvoeding geven

Fruitzuur behandeling