Shiatsu Therapie & Massage

ACTIE IN JUNI EN JULI 15% KORTING

VANAF AUGUSTUS VERGOED DOOR MEESTE ZORGVERZEKERAARS

Heb je lichamelijke klachten waar je graag van af wilt? Heb je het gevoel dat je niet in balans bent? Zou je meer willen ontspannen, beter willen slapen? Wil je werken aan je algehele gezondheid en vitaliteit? Shiatsu  kan jou hierbij helpen. Geheel op jou afgestemd ga ik graag met je kijken wat Shiatsu voor jou kan betekenen. Het uitgangspunt daarbij is het in balans brengen van de verschillende energieën in je lichaam. Dat is in de Shiatsu de basis voor jouw lichamelijk en geestelijk welzijn. Shiatsu is een holistische geneeswijze, wat inhoudt dat lichaam, geest en emoties als één geheel worden gezien. Shiatsu is een Japanse lichaamstherapie die berust op de eeuwenoude oosterse geneeskunde en als doel heeft de lichaamsenergie in balans te brengen.

GA NAAR ONZE PRIJSLIJST VOOR ACTUELE PRIJZEN

SHIATSU betekent letterlijk ‘vingerdruk’

Mijn behandeling bestaat uit het toepassen van een zachte druk met mijn duimen, handpalmen, ellebogen of voeten op specifieke punten op jouw lichaam. Precies daar waar jouw lichaam specifiek om vraagt. Druk op deze punten stimuleert niet alleen jouw huid en verlicht spierstijfheid, maar reguleert ook het zenuwstelsel en stimuleert de bloedcirculatie. Naast het uitvoeren van druktechnieken pas ik ook rotaties en strekkingen toe. Alles met als doel om jouw lichaam uit te nodigen zelf de natuurlijke balans te herstellen. Mijn Shiatsu behandeling vindt plaats op een zachte mat op de grond, waarbij ik zorg dat jij comfortabel en veilig ligt. Een Shiatsu stoelmassage vindt plaats in een daarvoor speciaal ontwikkelde stoel. Je mag je kleding tijdens de behandeling aanhouden. Wanneer je daarbij kiest voor gemakkelijk zittende kleding, zal je je beter kunnen ontspannen. Neem alsjeblieft een badlaken of doek mee, om lekker op te liggen.

VOORBEELDEN VAN GOED BEHANDELBARE KLACHTEN ZIJN:

   • Rugpijn
   • Stress
   • Spijsverteringsproblemen
   • Buikpijn
   • Overgangsklachten
   • Vermoeidheid
   • Slapeloosheid
   • Hoofdpijn en migraine
   • Nek- en schouderklachten.

Dit zijn een paar voorbeelden. Wilt u weten of ik u kan helpen? Neemt u vrijblijvend contact op. Ik praat graag met u over de mogelijkheden.

Behalve voor shiatsu kan je bij ons ook terecht voor andere massages. Denk aan een ontspanningsmassage, sportmassage of bijvoorbeeld zwangerschapsmassage. Maar ook voor een ayurvedische massage ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hier meer.