ONTHAREN DOOR WAXEN

Weg met de stoppels en scheerapparaten, welkom in onze Waxbar! Ontharen op plekken waar je geen haar wilt hebben is tegenwoordig een onderdeel van de vaste verzorging en hygiëne voor de vrouw.

Hoe werkt het?
De wax wordt met een spatel op een stukje huid gebracht. Al snel omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig plakje dat door onze waxspecialiste snel wordt verwijderd. Op deze manier worden de haren geheel en snel verwijderd en blijven 3 tot 5 weken weg, zonder dat de haarwortel wordt vernietigd. Het haar wordt snel verwijderd met zo min mogelijk pijn. En door regelmatig waxen worden je haartjes steeds dunner en schaarser. En daarbij krijgt je huid een oppepper doordat bij iedere waxbeurt de dode huidcellen verwijderd worden.

GA NAAR ONZE PRIJSLIJST VOOR ACTUELE PRIJZEN

SPRAYTAN BEHANDELING WAXEN

HYGIËNE

Iedereen heeft last van transpiratie. Dit zweet verdampt op je lichaam, maar op behaarde plekken blijft dit hangen in de haren en op je huid. En ja, dit kan een transpiratielucht veroorzaken wat we natuurlijk niet willen.

Mannen zweten vaker dan vrouwen en daarom is het ook juist voor hen slim om te waxen. Zo is de kans een stuk kleiner op een transpiratielucht!

Voordelen waxen
• Superglad resultaat
• Geen jeuk
• 3 – 5 weken resultaat