3

POWERYOGA

Poweryoga is een dynamische vorm van yoga. De houdingen (asana’s) gaan vloeiend in elkaar over. Het ademen (ujjayi adem) leidt de beweging. Reeds na enkele lessen zul je de ‘Flow’ ervaren. Lichaam en geest worden met elkaar verbonden. Vast onderdeel van de lessen is de zonnegroet, Surya Namaskar. Je verbetert je kracht, souplesse, conditie, balans, lichaamshouding en werkt aan een rustige, ontspannen geest. Iedere les wordt afgesloten met een begeleide ontspanning.

Poweryoga is niet gebonden aan leeftijd. Iedereen kan meedoen. Elke houding kun je op je eigen niveau uitvoeren. Ook maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt met yoga.

GA NAAR ONZE PRIJSLIJST VOOR ACTUELE PRIJZEN

NuYoga Yoga Apeldoorn Yogales

FLOW YOGA

Flow Yoga is een vloeiende dynamische vorm van yoga. Het is een zachte vorm van de PowerYoga met invloeden uit de Hatha Yoga. Omdat de houdingen elkaar minder snel opvolgen is er meer ruimte voor het navoelen.

De adem leidt de beweging en al na enkele lessen zul je de ‘Flow’ ervaren.

Je werkt aan je kracht, souplesse, conditie, balans, en ontwikkelt een betere lichaamshouding. Een rustige ontspannen geest is je mentale voordeel.

Net als al onze andere lessen wordt ook de Flow Yoga les afgesloten met een begeleide ontspanning.

YIN YOGA

Waar je in de meeste vormen van Yoga en sporten spieren aanspant en ontspant gaat het er in de Yin Yoga om dat je je spieren volledig loslaat. Je blijft in een Yin Yogales over het algemeen 3 tot 5 minuten in een houding. Je neemt je tijd voor je lichaam, je gevoel en het ‘zijn’ moment.

Yin Yoga is een manier om je bindweefsel en gewrichten te versterken en te herstellen en bevat veel elementen van mindfulness. Het heeft een meditatief en rustgevend effect.

Ook hebben Yin Yoga houdingen invloed op onze meridianen. Heffen ze blokkades op en laten ze je energie weer stromen.

YIN YANG YOGA

In de Yin Yang Yoga lessen worden dynamische en actieve houdingen (yang) gecombineerd met passieve zittende en liggende houdingen van de Yin Yoga. Een mooie complete les waarin je jezelf kan uitdagen, balans vindt en leert accepteren en verstillen.

Beide lessen worden afgesloten met een begeleide ontspanning.

En ben je op zoek naar nog meer ontspanning en balans? Kijk dan ook eens bij Shiatsu. Shiatsu is een Japanse lichaamstherapie die berust op de eeuwenoude oosterse geneeskunde en als doel heeft de lichaamsenergie in balans te brengen.