Mooi onder één Kap • Nieuws & Blog berichten

4 tips voor slanke feestdagen

4 tips voor slanke feestdagen De gratin zit in de oven, de een heeft de gourmetpannetjes klaarstaan, de ander 5 gangen en flink wat hapjes. De tafels zijn heerlijk gedekt en de borrel is al uit de kast gehaald. Je zegt dat je je dit jaar toch echt een keer in gaat houden, maar als…

Lees verder!

Een momentje voor jezelf: even ontspannen

Een momentje voor jezelf: even ontspannen De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Nog een weekje en dan zitten we met familie en vrienden aan tafel. Te genieten van al het lekkers en al het moois. Cadeautjes onder de boom, kerstliedjes uit volle borst meezingen, een lekker wijntje en een kaasplank, dineren tot in…

Lees verder!

Ilze in London

Daar gaan we dan , naar Londen! We gaan voor de internationale finale, 46 landen uit heel de wereld doen mee aan deze wedstrijd, zo spannend omdat we niet weten wat ons te wachten staat.

Lees verder!

pittoreske Loenen!

Want wij vestigen onze tweede locatie in het super toffe concept Kieveen!
Meubels, lifestyle, dames mode, stoere kinderkleding, Italiaanse delicatessen, brocante of een goed advies voor een nieuwe keuken?

Lees verder!

NAZOMER ACTIE

Ook nu de zomer bijna is afgelopen is het toch erg fijn om haarvrij het leven door te gaan. De Laserontharingskliniek heeft daarom voor u een speciale actie!

Lees verder!

Alles over zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een erg spannende periode en elke week is weer anders en nieuw. Maar naast deze leuke en spannende kant kun je ook last krijgen van zwangerschapskwalen. Een goede oplossing hiervoor is bijvoorbeeld een zwangerschapsmassage.

Lees verder!