HAAR

Welk kapsel past het beste bij de vorm van jouw gezicht?

De standaard kapper heeft misschien niet altijd de juiste behandeling voor jouw specifieke stijl. Onze specialisten geven je daarom graag een goed advies over welk kapsel het beste bij jouw gezichtsvorm past. Wil je alleen je puntjes knippen of heb je al een passend kapsel in gedachten, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! We gaan voor kwaliteit en daar nemen we dan ook graag de tijd voor. We maken gebruik van onze kennis, ervaring en creativiteit om jou nog mooier de deur uit te laten gaan.

GA NAAR ONZE PRIJSLIJST VOOR ACTUELE PRIJZEN

kapper haarspecialist

KLEUREN

Jouw haar is belangrijk, het is het eerste wat je ziet en juist daarom gaan we voor het beste resultaat!

Wij werken met topproducten, zoals hoogwaardige shampoos, kleuringen en blondeermiddelen van Wella. Wanneer we gaan verven kijken we altijd naar je persoonlijke situatie. Elk haartype is anders en daarbij is de keuze van de verf heel belangrijk.

Onze specialisten zijn allemaal opgeleid voor het professioneel verven van haar en krijgen continu training om op de hoogte te blijven van alle kleurtechnieken, zoals: balayage, highlights, illumina color en cellophanes color.

Balayage

Hairritual Philip Martins

Illumina color

Cellophanes color

Terwijl de haarverf intrekt kan jij je nagels laten lakken. Het voordeel van meerdere beauty-voorzieningen op één adres.