Verwen en onderhoud je voeten met een voetbehandeling. Je voeten worden veel belast en daarom is een goede voetverzorging belangrijk. Een professionele pedicure helpt hierbij.

Door het dragen van oncomfortabele schoenen, het overmatig belasten of een afwijkende stand van de voet kan zorgen voor pijnlijke klachten. Hierdoor kunnen er verschillende klachten ontstaan zoals likdoorns, eeltvorming of nagelproblemen. Een regelmatig bezoek aan de pedicure verhelpt en voorkomt deze problemen. En daarnaast is een voetbehandeling ook een heerlijk moment voor jezelf.

GA NAAR ONZE PRIJSLIJST VOOR ACTUELE PRIJZEN

voetbehandeling pedicure

Heeft u voetproblemen?

Neem in ieder geval contact met ons op als u last heeft van droge voeten met kloven op de hiel, een branderig gevoel bij het lopen, pijnlijke voeten, ingegroeide, kromgegroeide, schimmel- of kalknagels, likdoorns, suikerziekte, reuma of artritis.

Heeft u graag persoonlijk advies?
Neem dan contact met ons op.

Bij Mooi onder een kap werkt een Medische Pedicure.

Tot de werkzaamheden van een Medisch Pedicure behoren onder andere het behandelen van de diabetische, reumatische, verwaarloosde, spastische en oudere voeten. Zij screent de risicovoeten. Tevens zal zij tijdens een behandeling uiteraard eelt en likdoorns verwijderen en het op de juiste wijze knippen en frezen van uw nagels.

Een Medisch Pedicure kent alle technieken, zoals nagelbeugels plaatsen, vilttechnieken, silicone teenstukjes maken en gel- en acrylnagels zetten. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoren ook tot de taken van een Medisch Pedicure. Een Medisch Pedicure staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van ProCert.

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet Medisch Pedicure?
ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Een Medisch Pedicure heeft daarnaast nog een aanvullende opleiding moeten volgen om alle specifieke technieken te mogen toepassen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden.

feet treatment mooi onder een kap

Wekenlang perfect gelakte teennagels.

Als iets te mooi klinkt, dan is dat vaak ook zo. Maar niet met gellak! Bij een gellak pedicure wordt de semi-permanente lak op je teennagels aangebracht en vervolgens uitgehard onder een UV-lamp. Het resultaat mag er dan ook zijn: hoogglanzende en sterke nagels die niet beschadigen.
Op de tenen blijft de lak wel 4 tot 6 weken mooi.

 

pedicure gellak for feet treatment
  • Voor het beste resultaat kun je de gellak het beste professioneel laten verwijderen bij een nagelstudio.
  • Een behandeling met gellak is niet schadelijk voor de nagels.
  • Vind jij een gellak pedicure duur? Denk dan aan de tijd en moeite die je ermee bespaart. Bovendien is het goedkoper dan kunstnagels en biedt gellak ook een beschermende en verstevigende laag voor je teennagels. Je nagels kunnen met gellak mooi doorgroeien.
  • Gellak kan worden aangebracht in full color (één kleur), in de stijl van French pedicure (met een wit randje) of puur ter versteviging van de teennagel.

Gellak is een ware uitvinding! Je nagels zien er met gellak pedicure wekenlang netjes en verzorgd uit. Wanneer je eenmaal bekend bent met de voordelen van gellak, wil je niets anders meer.

Bij onze nagelstyliste kan je ook terecht voor een manicure.