FACE & BODY

Face & body is een breed concept voor schoonheid voor man en vrouw in een sfeer die een prettig gevoel oproept.

Mannen en vrouwen herkennen zichzelf in de laagdrempelige, ongedwongen, en relaxte omgeving waardoor zij tijdens hun behandelingen even volledig tot rust kunnen komen.

Wij bieden een tal van mogelijkheden, kijken naar uw wensen en zorgen voor een passende behandeling. Of het nu gaat om een verzorgende gezichtsbehandeling, een anti-aging verzorging, een lichaamsbehandeling of een heerlijke massage. Bij ons bent u aan het juiste adres!

GA NAAR ONZE PRIJSLIJST VOOR ACTUELE PRIJZEN

tranquility behandeling face en body

COMFORT ZONE

WIL JIJ HEERLIJK ONTSPANNEN ÉN RESULTAATGERICHTE BEHANDELINGEN? DAN BEN JE BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES.

Wij werken in onze salon met het merk [ Comfort zone ]. De sleutelwoorden voor Comfort zone zijn beleving en resultaat. Je zal dit zeker gaan ervaren doordat je zintuigen worden geprikkeld en de behandelingen resultaatgericht zijn.

Iedere eerste behandeling begint met een intake gesprek. Dit dient ervoor om je huidconditie te bepalen en de behoeften en wensen te bespreken, waarna een juiste behandeling en product keuze gemaakt kan worden. Zo komen we tot een optimaal resultaat.

Met het tranquility welkomsritueel zorgen we voor een ontspannen start van de behandeling.

Alle behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd, dit zorgt voor een betere doorbloeding in de huid waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en de ingrediënten van de producten dieper in de huid worden opgenomen. En dit zorgt natuurlijk ook  voor een ultieme ontspanning.
 
Na elke behandeling vanaf 60 minuten wordt je haar gewassen en gedroogd. Zo ga je met schone haren de deur uit.

VERWENDAG

Wilt u eens komen voor een verwendag, maar zelf bepalen welke behandelingen u die dag ondergaat? In overleg is veel mogelijk!

Wellicht kunt u samen met iemand komen, een vriendinnendag organiseren, een jubileum vieren of iets anders…vraag het ons.

Wij zullen er alles aan doen om het idee te laten slagen!

face body gezichtsbehandeling
Fruitzuur behandeling

Aan de slag met je huid voor de zomer

Vanaf de leeftijd van circa 25 jaar beginnen de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar te worden aan het huidoppervlak. Eerst verschijnen er fijne lijntjes en in de loop van de tijd worden rimpels en volume verlies zichtbaar.
Onze huid wordt door verschillende redenen ouder. Niet alle redenen kunnen worden vermeden of veranderd. Maar huidveroudering kan tot op zekere hoogte goed worden behandeld.
Voor een snel gewenst resultaat raden wij aan om 2x per jaar een kuur behandeling te boeken, in de maanden september tot en met april.

Combineer je gezichtsbehandeling met een ontspanningsmassage. Zo maak jij je relax-dagje compleet. Lees hier meer!