Injectables

Bij Mooiondereenkap Apeldoorn, een Shop-in-Shop van Doctors Inc. te Amsterdam.

Elke zes weken komt dokter Job op vrijdag, cosmetisch arts van Doctors Inc. Amsterdam, naar Mooi onder één kap in Apeldoorn voor het uitvoeren van niet-chirurgische schoonheidscorrecties op basis van injectables (botox en fillers). Hij richt zich primair op “healthy aging”; verzachting en bestrijding van de zichtbare en onzichtbare effecten van het ouder worden. Ook de zeer bekende RevivMe vitamine infusen zijn zeer gewild in doetinchem.

Doctors Inc. is een van de meest prestigieuze cosmetische klinieken in Nederland, gespecialiseerd in injectables, plastische chirurgie en persoonlijke huidverbeteringsprogramma’s en is daarnaast een zeer hoogwaardig opleidingsinstituut voor cosmetische artsen. Doctors Inc. is opgericht door Jani van Loghem, cosmetisch arts en chef de clinique bij Doctors Inc.. Door zijn passie voor het vak is Jani vice voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), voorzitter van diens Complicatie Registratie Commissie en is hij lid van the Global Educational Faculty.

Intake gespecialiseerde behandelingen

Je kunt ook een afspraak maken voor een consult voor:

Hierdoor hoef je t.z.t. enkel voor de behandeling zelf naar Amsterdam, maar kan al het voorwerk in Apeldoorn bij Mooi onder één kap gedaan worden.

Video: Beautification